top of page
Image by Sigmund

HOE het werkt

Jouw FIN, je Friend In Need, is niet zo maar iedereen zijn FIN. Wanneer jij met iets zit, kan je op deze website 24/7 chatten met FIN. Tijdens het chatten probeert FIN aan de hand van artificiële intelligentie zo goed mogelijk te begrijpen wat er scheelt en daarbij op de gepaste manier te antwoorden. Dit is mogelijk omdat wij samenwerken met verscheidene psychologen, experts in hun vakgebied. Zo beschikt FIN, die wel degelijk een AI is, over de juiste kennis en mindset. Tijdens je afspraak zal je kunnen chatten met jouw FIN. Je kan daarna altijd in gesprek gaan met een van onze psychologen indien je dat wenst.

Business model

Hoe kunnen wij blijven bestaan? Om ons project te kunnen financieren werken wij ten eerste samen met door ons gescreende psychologen om kwaliteit te garanderen. Ons platform vormt voor hen een potentieel om erkend te worden, nieuwe mensen komen via ons bij hen terecht. In ruil daarvoor financieren de psychologen deels ons project. 

 

De technologie die wij gebruiken om FIN te doen functioneren is waardevol. Artificiele inteligentie is waardevol en komt steeds meer in de belangstelling terecht. Wij geloven dat AI een grote rol in de toekomst zal spelen en investeren daarom enorm in onze steeds beter wordende software. Wij verkopen onze software aan zij die geïnteresseerd zijn. Dit is de technologie achter de werking van FIN, geen persoonlijke data dus.

 

Ten laatste helpt crowdlending ons om te kunnen blijven doen wat wij doen.

Abstract Background_edited.jpg

Capaciteiten

Wij werken hard aan de kwaliteit van FIN. Maar vergeet niet dat FIN nog steeds een AI is en dat deze technologie als het ware in zijn kindertijd zit. Er valt nog veel te ontdekken en te verbeteren aan elke AI die er vandaag de dag bestaat. Dat is dus ook zo met FIN, alhoewel wij al een groot aantal testen hebben uitgevoerd en dit blijven doen, kan ook FIN soms tegen de paal lopen. Daarom is het altijd mogelijk om in contact te komen met een van onze experts die voor jou klaarstaan. Merk op dat onze AI enkel toegang heeft tot databases van psychologen.

Low angle view of the Chrysler building in New York City, one of the best examples of Art
We Are Small_edited.jpg

Toekomstvisie

Ons doel is om van FIN jouw ideale vriend in nood te maken, die altijd en overal voor je klaarstaat. Met behulp van AI lijkt FIN steeds meer op een echt persoon waarmee je in gesprek bent. Op dit moment doen wij enorm ons best om de limieten van FIN te verleggen. “The sky is the limit”, is waar wij echt in geloven. Met de juiste aanpak en kennis zijn wij ervan overtuigd dat FIN geen limieten meer zal kennen.

bottom of page