top of page
Robotje.png

Over ons

Mensen hun geluk laten vinden, dat is waar wij voor staan.

Wij zijn een groep van vijf jonge ondernemers die veel waarde hechten aan het mentale welzijn van onze medemens. Wij zijn van mening dat dit nog steeds niet serieus genoeg wordt genomen. Als vriendengroep hebben wij het geluk dat wij, met het volste vertrouwen in elkaar, kunnen samenwerken. Zo zijn wij op het idee gekomen om, met waanzinnig veel motivatie, FIN te lanceren.

ons verhaal

Gedreven door enthousiasme en ambitie creëerden wij in 2023 FIN. In onze huidige, veel verwachtende maatschappij zijn psychologen niet weg te denken. Meer dan één op de drie Belgen voelt zich niet goed in zijn of haar vel en bijna 10% van de bevolking is depressief, om maar te zwijgen over de overvolle psychologenpraktijken en omvangrijke wachtlijsten. Daarom willen wij met FIN echt een verschil maken, door op een andere manier naar psychologische hulp te kijken en deze toe te passen op de hele wereld. Met een team van vijf personen bedachten wij FIN, een AI, en hebben deze vervolgens met behulp van gescreende psychologen opgevoed en getraind om zo veel mogelijk mensen op een zo efficiënt mogelijke manier te helpen. 

Logo

Speciaal voor dit project zijn wij aan de slag gegaan om een uniek logo te ontwerpen, namelijk een visuele voorstelling van FIN. We hebben geprobeerd om FIN voor te stellen als een vriendelijke, aangename en vooral niet veroordelende robot, zodat iedereen zich comfortabel voelt om met FIN te praten. Bovendien komt het persoonlijker over als men zich kan inbeelden waar men tegen praat, in plaats van simpelweg tegen een scherm te chatten.

Meet The Team

Our Clients

bottom of page