top of page

COCKTAILS & mocktails

Vers klaargemaakt en voor u samengesteld

Heerlijke, frisse cocktail met versiering en decoratie

Cocktails

Geniet van de zon met een heerlijke, verfrissende cocktail in de hand. Wij maken de cocktails vers voor u en bezorgen ze met passie, zodat u er thuis volledig van kunt genieten.

 

De cocktails werden zo samengesteld dat ze perfect zijn voor jou en je gasten. Als je wat cocktailaccessoires aan de levering wilt toevoegen, hebben we daar ook een optie voor, zodat u van de volledige ervaring kan genieten.

Heerlijke, frisse cocktail met versiering en decoratie
Heerlijke, frisse cocktail met versiering en decoratie met aardbei

Mocktails

Geen zin in alcohol? Geen probleem! Wij hebben een ruim aanbod aan overheerlijke mocktails die opnieuw samengesteld zijn zodat ze minstens even goed smaken als de cocktails.

Probeer onze sierlijke mocktails!

Lazy Red Cheeks en heerlijke, frisse cocktail met versiering en decoratie
IMG_5345_edited.jpg
Heerlijke, frisse cocktail met versiering en decoratie met aardbei, limoen en besjes

Barko

Naast de andere cocktails hebben we zelf een cocktail ontworpen, de “Barko-cocktail”.  Met de hulp van een topchef hebben we een bijzondere samenstelling gemaakt op basis van violet, appel, limoen en wodka.

 

We raden je echt aan om er een te proberen, je zal het geweldig vinden. En als je geen zin hebt in de smaak van alcohol, overweeg dan zeker onze mocktail!

Bovendien hebben wij een gloednieuwe mocktail, de "Jordan special". Rechtstreeks meegenomen uit Jordanië hebben wij deze Jordaanse specialiteit verfijnd en aangepast tot een betoverende mocktail, zeker een aanrader!

bottom of page